Graag willen we meer sfeer en voorzieningen op de eenpersoonskamers op de oncologieafdeling A64a in Rijnstate Arnhem, waar de ziekere en ook de terminale oncologiepatiënten liggen.
Afgerond
Meer comfort voor oncologiepatiënten
4
Donaties
€2.500,00
Opgehaald van het doel €2.500,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 0,-
Anoniem

Op de oncologieafdeling A64a in Rijnstate Arnhem liggen de ziekere en ook de terminale oncologiepatiënten. De eenpersoonskamers op deze afdeling, dit waren voorheen 2-persoonskamers, zijn vrij kaal en leeg. Ze stralen weinig warmte uit en dit is nu juist wat wij patiënten en familie willen bieden.

Met een extra bijdrage kunnen we een vriendelijker en comfortabeler sfeer creëren op deze kamers. Daarnaast is het de wens om familie van de patiënten de gelegenheid te geven om op een comfortabele manier aanwezig te zijn en tevens een plek om rust te bieden. Hiervoor willen relaxstoelen aanschaffen die tot bed kunnen worden omgebouwd. In deze fase van het leven van onze patiënten is er niets belangrijker dan om dierbaren om zich heen te kunnen hebben op elk tijdstip van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 0,-
Anoniem
€ 0,-
Anoniem
€ 2000,-
Anoniem
€ 500,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie