Rijnstate doet veel onderzoek op het gebied van kanker (oncologie). Hierdoor kunnen we in de toekomst zorgen voor betere en gerichtere behandeling en de kans op genezing vergroten. Met uw donatie helpt u mee aan betere behandelmethodes voor mensen met kanker.
Op naar een betere behandeling van kanker!
160
Donaties
€14.138,50
Opgehaald van het doel €50.000,00
28%
143 dagen resterend

Laatste donatie

€ 100,-
Anoniem

Rijnstate heeft de zorg voor mensen met kanker goed geregeld in het Oncologisch Centrum. Oncologie betekent kennis en behandeling van kanker. In het Oncologisch Centrum werken verschillende teams van chirurgen, radiologen, radiotherapeuten, internist-oncologen, longartsen, pathologen en verpleegkundigen. Elk team is gespecialiseerd in een andere tumorsoort en komt regelmatig bij elkaar voor overleg over de behandeling.

Om de behandeling van kanker continu te verbeteren doet Rijnstate veel onderzoek. We voeren zelfstandig onderzoek uit, maar participeren ook  in verschillende nationale en internationale studies. Het doel van ons onderzoek is betere en gerichtere behandeling van kanker en de kans op genezing bij kanker te vergroten. Denk daarbij aan onderzoek naar nieuwe medicijnen. Daarnaast doen we ook onderzoek naar de gevolgen van de behandelingen voor de kwaliteit van leven van onze patiënten.

Onderzoek is uiteraard van belang voor de toekomst, maar zeker ook voor onze huidige patiënten. Door mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek hebben ook zij toegang tot de nieuwste behandelingen en de nieuwste medicijnen.

Om deze onderzoeken te financieren, kunnen we uw hulp goed gebruiken! Dit kan door een donatie direct op deze pagina, maar ook door sponsoring of een periodieke schenking. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: vriendenfonds@rijnstate.nl of telefonisch: 088-005 8331.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 100,-
Anoniem
€ 25,-
Anoniem
€ 20,-
Anoniem
€ 50,-
Anoniem
€ 1500,-
Marijke Krijgsman

Ik hoop dat er op korte termijn veel doorbraken zijn, zodat een ieder langer kan genieten van het leven.

€ 5000,-
Anoniem
€ 200,-
U & F Beheer
€ 45,-
Anoniem

Deze acties dragen bij aan het project, Op naar een betere behandeling van kanker!:

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie