Naast de ruimtes voor diagnostiek en behandeling, willen we zo een ruimte bieden aan onze patiënten waar ze zich kunnen terugtrekken, waar ruimte is voor lotgenotencontact en waar ze extra informatie kunnen krijgen.
Afgerond
Ontmoetings- en informatieruimte Oncologisch centrum
1
Donaties
€36.000,00
Opgehaald van het doel €36.000,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 36000,-
Stichting Roparun

De oncologische zorg is in 2007 benoemd tot belangrijk aandachtgebied binnen Rijnstate. Sindsdien is hard gewerkt aan de invulling van het Oncologisch Centrum en meer concentratie van deze patiënten binnen één oncologische polikliniek. In augustus 2014 is de bouw van het fysieke Oncologisch Centrum gestart, dat zal worden opgeleverd in 2016.

De ontmoetings- en informatieruimte wordt ingericht op een huiskamerachtige manier, met veel rust en ruimte en een sfeervolle uitstraling. De ruimte is bedoeld voor gesprekken hebben met lotgenoten, voorlichting over alledaagse gevolgen van kanker, zelf informatie opzoeken (digitaal en in boeken/tijdschriften), rustig kunnen terugtrekken, bijvoorbeeld na moeilijk gesprek en kleinschalige informatiebijeenkomsten en bijeenkomsten voor lotgenotencontact.

Updates

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van Roparun van 36.000 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 36000,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie