Rijnstate doet veel onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten. Hierdoor kunnen we in de toekomst zorgen voor betere diagnose en behandeling en nieuwe ziekten zoveel mogelijk voorkomen. Met uw donatie helpt u mee aan betere zorg voor mensen met hart- en vaatziekten.
1
Donaties
€50,00
Opgehaald van het doel €50.000,00
0%
494 dagen resterend

Laatste donatie

€ 50,-
Anoniem

Rijnstate heeft de zorg voor mensen met hart- en vaatziekten goed geregeld in het Vasculair Centrum. In het Vasculair Centrum werken internisten, vaatchirurgen, neurologen, cardiologen, interventieradiologen, dermatologen en verpleegkundigen nauw samen om u de beste zorg te kunnen geven.

Om de behandeling van hart- en vaatziekten blijvend te verbeteren doet Rijnstate veel onderzoek. We voeren onderzoek uit dat we zelf bedenken en organiseren, maar doen ook mee aan verschillende nationale en internationale studies. Het belangrijkste doel van ons onderzoek is de kwaliteit van zorg voor patiënten te verbeteren. Door onderzoek te doen kunnen we steeds beter de oorzaak vinden, gerichter behandelen en nieuwe ziekten voorkomen.

Onderzoek is uiteraard van belang voor de toekomst, maar zeker ook voor onze huidige patiënten. Door mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek hebben ook zij toegang tot de nieuwste behandelingen, materialen en medicijnen.

Om deze onderzoeken te financieren, kunnen we uw hulp goed gebruiken! Dit kan door een donatie direct op deze pagina, maar ook door sponsoring of een periodieke schenking. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: vriendenfonds@rijnstate.nl of telefonisch: 088-005 8331.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 50,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie