Het ziekenhuis door een andere bril, dát is wat we onze patiënten in Rijnstate willen bieden met de inzet van Virtual Reality. Om beter en prettiger te worden geïnformeerd en ook bijvoorbeeld voor afleiding tijdens een vervelend onderzoek. Help je mee dit mogelijk te maken?
Het ziekenhuis door een andere bril met Virtual Reality
4
Donaties
€5.125,00
Opgehaald van het doel €30.000,00
17%
165 dagen resterend

Laatste donatie

€ 50,-
Gea Boerboom

Ontzettend goed doel! Veel succes.

Binnen Rijnstate hebben we de wens om patiënten door een andere bril te laten kijken om hen beter voor te kunnen lichten of bijvoorbeeld afleiding te kunnen bieden. Het ziekenhuis door een andere bril dus, om je als patiënt prettiger te voelen en op een fijne manier te worden voorbereid op de behandeling of operatie die gaat komen.

Deze wens kunnen we realiseren door de inzet van Virtual Reality en Augmented Reality. Virtual Reality wordt hierbij ingezet voor voorlichting ter voorbereiding op diagnostische en operatieve ingrepen en voor afleiding tijdens een behandeling en/of verblijf in het ziekenhuis. Rijnstate start met een pilot Virtual Reality bij kindergeneeskunde, de SEH, chirurgie, gynaecologie en KCHL. Naast deze pilot vindt ook een verkenning plaats op het gebied van Augmented Reality.

Als innovatief ziekenhuis heeft Rijnstate de intentie om de inzet van Augmented Reality en Virtual Reality de komende jaren verder uit te werken en te implementeren.

Samen kunnen we het mogelijk maken!

Deze mooie en zeer waardevolle innovatie kan niet geheel vanuit de reguliere budgetten van het ziekenhuis worden gefinancierd. Het Rijnstate Vriendenfonds zoekt derhalve externe partners die de ontwikkeling van Virtual Reality en Augmented Reality in ons ziekenhuis verder willen ondersteunen door het aanbieden van know-how, technologie, media, middelen of financiële sponsoring.

Een financiële bijdrage kan direct op deze pagina. Wil je op een andere manier ondersteuning bieden? Neem dan contact op met vriendenfonds@rijnstate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 50,-
Gea Boerboom

Ontzettend goed doel! Veel succes.

€ 25,-
M. Kirch
€ 5000,-
Anoniem
€ 50,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie