Een plek om te ontsnappen uit de ziekenhuisomgeving en te ontspannen dmv warmte, licht en muziek. Een wellnessbadkamer op de afdeling oncologie, dat willen wij! Help jij mee dit te realiseren?
Wellness badkamer nieuwbouw afdeling oncologie
13
Donaties
€445,00
Opgehaald van het doel €20.000,00
2%
252 dagen resterend

Laatste donatie

€ 100,-
Anoniem

Op de afdeling oncologie liggen patiënten in alle fases van hun ziekte. Tijdens en na de behandeling is een opname soms noodzakelijk. Zo'n opname is al vervelend genoeg. Daarom willen wij het verblijf voor onze patiënten zo aangenaam mogelijk maken.

Behoefte patiënt staat centraal
Medio 2020 zal de afdeling oncologie zich vestigen in de nieuwbouw. De behoefte van de oncologiepatiënt staat hierin centraal. Naast de behandeling en het verminderen van bijbehorende klachten, hebben wij ook aandacht voor ontspanning op de afdeling. Ontspanning kan helpen rustiger te worden en geeft afleiding tijdens moeilijke periodes. Daarbij kan het helpen bij een sneller herstel. Een wellnessbadkamer op de afdeling oncologie zou een prachtige manier zijn om de broodnodige ontspanning aan onze patiënten te kunnen bieden.

Specifieke wensen badkamer
Je komt binnen in een warme omgeving met sfeervolle verlichting. Je hoort je eigen gekozen muziek. Nadat je hebt genoten van een warm bad, kan je kiezen voor bijvoorbeeld een voetmassage.
De badkamer wordt zo ingedeeld dat ieder op zijn manier er gebruik van kan maken. Zo kan er ook gekozen worden voor een douche.

Help je mee?
Om de wellnessbadkamer zo luxe en aangenaam mogelijk te maken, zijn extra gelden nodig. Geef jij ook om het welzijn van onze patiënten en wil je graag bijdragen aan deze vorm van ontspanning? Doneer dan nu en maak samen met ons de mooiste versie van de wellnessbadkamer mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 100,-
Anoniem
€ 50,-
Rob krijgsman
€ 10,-
Anoniem
€ 115,-
Anoniem
€ 10,-
Anoniem
€ 5,-
Willemijn van Outvorst

Heel veel succes! Alle kleine beetjes helpen ♡

€ 50,-
Anoniem
€ 15,-
Danithia van Weenum
€ 20,-
Anoniem

Weet door mijn moeder hoe belangrijk het is

€ 25,-
E.M.Hull
€ 25,-
Anthony Hartjes
€ 10,-
Anoniem
€ 10,-
Anoniem

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie