Afgelopen weekend hebben maar liefst 17 sportieve collega’s van Rijnstate meegedaan aan de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d). Zij fietsten 2 dagen lang door het glooiende Limburgse heuvelland en leverden hiermee een bijdrage aan één van de belangrijke projecten van het Rijnstate Vriendenfonds: onderzoek naar een betere behandeling van kanker. De deelnemende collega’s riepen vrienden en familie op om hun sportieve actie met giften en donaties te sponsoren. Hiermee haalden zij tot nu toe een prachtig bedrag van ruim €5.500,- op. Dit is echter nog maar een tussenstand; we verwachten de komende dagen nog meer sponsorgelden te mogen ontvangen. Graag danken we alle collega’s en sponsoren voor hun donaties en sportieve inzet!

Belangrijk onderzoek naar nog betere behandeling van kanker
De opbrengst van deze actie kom geheel ten goede aan onderzoek op het gebied van kanker (oncologie) binnen Rijnstate. Hierdoor kunnen we in de toekomst zorgen voor een nog betere en gerichtere behandeling van kanker en de kans op genezing vergroten.

Bijdragen kan nog steeds
Wilt u ook bijdragen aan dit belangrijke onderzoek? Dat kan nog steeds! Doneer eenvoudig via onze website of maak uw gift over op ons rekeningnummer NL25 INGB 0672 8708 19 o.v.v. ‘donatie oncologisch onderzoek’.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *