Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall
Vriendenfonds byMashaBakker 1800

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Het Rijnstate Vriendenfonds bestaat uit een klein, enthousiast team dat zich inzet voor nog betere zorg voor de patiënten in Rijnstate.

Jolande van der Kemp, onze Manager Fondsenwerving is sinds november 2021 werkzaam voor het Rijnstate Vriendenfonds. Met veel energie heeft zij de fondsenwerving op zich genomen. Jolande verbindt bedrijven, sponsors en relaties aan de mooie projecten en onderzoeken van het Rijnstate Vriendenfonds. Ze beslist, samen met het fondsenbestuur, over de strategie en de plannen voor het Vriendenfonds om zo onze patiënten net dat beetje extra te kunnen bieden.

Heb je vragen of leuke ideeën over projecten of acties voor het Vriendenfonds? Of denk je erover bedrijfsvriend te worden? Jolande staat je graag te woord!
mailadres: jvanderkemp@rijnstate.nl
tel: 06 21308283

Chantal van Aken, zet zich vanaf 2016 met hart en ziel in voor het Rijnstate Vriendenfonds. Communicatie, projectondersteuning, websitebeheer en donateursadministratie behoren tot haar dagelijkse werkzaamheden. Ze geniet er iedere keer weer van als projecten door samenwerking en mooie giften slagen en daarmee de patiënten van Rijnstate nog betere zorg geboden kan worden. Deze verhalen deelt ze graag op de website en de social media kanalen van het Rijnstate Vriendenfonds.

Wil jij een actie opzetten voor de patiënten van Rijnstate of heb je andere vragen over het Vriendenfonds? Chantal helpt je graag!
mailadres: cvanaken@rijnstate.nl
tel: 06 105 093 54

Rijnstate hartje