Zelf een actie starten?


Wil je je graag inzetten voor een specifiek project? Of wil je voor een bepaalde afdeling geld inzamelen? Zet dan nu je eigen wervingsactie op!

Hoe werkt het?

Wanneer je je eigen actie gaat opzetten is een aantal dingen van belang:

  • Maak een keuze tussen actie voor een project of afdeling of algemeen voor het Rijnstate Vriendenfonds;
  • Zorg voor een mooie afbeelding en een pakkende titel;
  • Denk goed na over een einddatum en het streefbedrag dat je bijeen wilt krijgen.

Stap 1

Aanmelden bij Rijnstate Vriendenfonds. Om een eigen actie op te kunnen zetten, moet je eerst een account aanmaken bij het Rijnstate Vriendenfonds. Heb je al een account? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2: Zet je eigen actie op

Vul een pakkende titel in voor je actie met daarbij het streefbedrag dat je graag wilt ophalen. Maak een keuze voor welk project (of algemeen) je jouw actie opzet. Ben je al enige tijd bezig met inzamelen of ga je daar vanaf nu mee starten? In beide gevallen kun je gewoon een datum invullen. Hou ook rekening met de einddatum.

Zorg voor een korte omschrijving van maximaal 2 zinnen, ongeveer 200 karakters. De overige informatie kun je kwijt in de uitgebreide beschrijving.

Wanneer je alles hebt ingevuld kun je de actie doorzetten voor goedkeuring.

Stap 3: Bevestiging en aan de slag!

Je actie is nu bijna klaar om mee aan de slag te gaan. Wanneer je actie voldoet aan de eisen, zal deze door het team van het Rijnstate Vriendenfonds worden gepubliceerd. Zodra dit gebeurd is, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Dit gebeurt zo snel mogelijk en in de regel in ieder geval binnen twee werkdagen.

Je actie zal dan ook bij het bestaande project worden getoond.

Zodra alles online staat kun je aan de slag: vooral ook veel delen op social media om veel aandacht krijgen voor je actie! Kijk hier voor meer tips om er een geslaagde actie van te maken.

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start actie