Het Rijnstate Vriendenfonds is één van de potentiële goede doelen van de Stichting Specsavers Steunt. Door op het Vriendenfonds te stemmen, maken we kans op een jaar lang financiële steun van Specsavers Steunt! Met dit geld kunnen we de workshops van Look Good Feel Better gratis blijven aanbieden aan de oncologische patiënten van Rijnstate.

Iedereen kent helaas wel iemand met kanker. De behandeling van kanker gaat vaak gepaard met vele bijwerkingen: haar verliezen, slechte huid, slechte nagels… Hierdoor voel je je als patiënt nóg zieker. Look Good Feel Better helpt mensen met kanker er weer beter uit te zien en helpt met praktische informatie over uiterlijke verzorging. Zo zien ze er minder ziek uit en voelen ze zich net weer wat beter. De workshops maken echt een groot verschil!

Stem nu! Kleine moeite, heel groot plezier!

Met slechts één muisklik breng je je stem uit op ons project en kan ook jij ervoor zorgen dat het Rijnstate Vriendenfonds een heel jaar lang hét goede doel van Specsavers Steunt wordt en daardoor ook de komende jaren de workshops van Look Good Feel Better gratis kan aanbieden aan patiënten van Rijnstate!

Breng hier tussen 23 en 30 november je stem uit en vraag zo vel mogelijk collega’s, familieleden en vrienden om dit ook te doen. Het kost je niks, alleen een half minuutje tijd :-) Alvast hartelijk dank voor je hulp!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *