1. Leuke ideeën voor een eigen actie van a-z: Op zoek naar een geschikte actie om geld in te zamelen? Kijk hier voor  leuke tips!
  2. Zien geven doet geven: zorg snel voor de eerste donaties: Mensen geven eerder als ze zien dat anderen ook geven. Vraag daarom eerst je naaste familie of beste vrienden om een donatie, voordat je je actie verder gaat verspreiden.
  3. Deel je actie met zo veel mogelijk mensen: Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans dat je actie slaagt. Deel jouw pagina daarom met je vrienden, familie, collega’s, klasgenoten en andere bekenden. Gebruik hiervoor alle mogelijke kanalen, zoals e-mail, Facebook, Twitter, Whats app en natuurlijk ook mondeling! Vertel daarbij ook waarom het project dat je wilt steunen voor jou zo belangrijk is.
  4. Geef updates en maak jouw actie tot een gezamenlijke actie: Laat de gevers en potentiële gevers zien hoe ver je bent met je actie en ook als er eventueel al vorderingen zijn met het project vanuit het ziekenhuis. En vergeet niet een bericht te sturen als je het streefbedrag hebt gehaald en als het project is gerealiseerd, want daar hebben jullie dan samen aan bijgedragen!

 

Nog geen eigen actie gestart?

Nu een actie starten