Wij zijn erg blij Schneider Electric te mogen verwelkomen als Bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds! Als Bedrijfsvriend verbindt Schneider Electric zich voor langere tijd aan het Rijnstate Vriendenfonds door jaarlijks een vaste bijdrage te doneren. Schneider Electric zet zich op deze manier graag samen met het Rijnstate Vriendenfonds in om de patiënten van Rijnstate nóg betere zorg te bieden.

Schneider Electric

Schneider Electric, specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering, ondersteunt wereldwijd ziekenhuizen met het bieden van veilige zorg aan patiënten. Ook Rijnstate maakt gebruik van de producten en diensten van Schneider Electric.

 

Bedrijfsvriendschap Vriendenfonds

Met onze Bedrijfsvrienden gaan we een verbintenis aan, voor langere tijd. Omdat we er zeker van zijn dat we wat voor elkaar kunnen betekenen en dat we samen kunnen zorgen voor nóg betere zorg. Om hen te bedanken, worden de Bedrijfsvrienden jaarlijks uitgenodigd voor de sponsorbijeenkomst van het Rijnstate Vriendenfonds, waar ze worden geïnformeerd over de projecten, een kijkje achter de schermen krijgen en uitgebreid de mogelijkheid hebben om te netwerken.

Het Rijnstate Vriendenfonds

Voor de beste zorg willen we binnen Rijnstate onderzoeken, vernieuwen en onze patiënten de beste, mooiste en prettigste faciliteiten aanbieden. Dit zijn vaak de projecten waar geen geld voor is binnen de budgetten van het ziekenhuis. Om dit toch mogelijk te maken, zoeken we extra gelden en samenwerking. Dit doen we vanuit het Rijnstate Vriendenfonds.

Het Rijnstate Vriendenfonds is erg blij om Schneider Electric te mogen verwelkomen als Bedrijfsvriend en verheugt zich op een mooie samenwerking!

Ook geïnteresseerd om je bedrijf op deze manier aan het Rijnstate Vriendenfonds te verbinden? Neem dan contact met het Rijnstate Vriendenfonds: mailto:vriendenfonds@rijnstate.nl of 088 005 6778.

Meer informatie over Schneider Electric Meer informatie over BedrijfsvriendschapGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *