Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord

  1. Home
  2. Word onze bedrijfsvriend
  3. Bedrijfsvriend aan het woord

Bedrijfsvriend aan het woord

Het Rijnstate Vriendenfonds is trots op haar bedrijfsvrienden! Hun structurele steun maakt het verschil voor onze patiënten. Maak kennis met onze bedrijfsvrienden en lees waarom zij het zo belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de patiënten van Rijnstate.

N.B. Op dit moment zijn nog niet alle interviews met onze bedrijfsvrienden afgenomen. Binnenkort volgt ook BDO.

Kuiper Groep

"Als Kuiper Groep staan we dichtbij de mensen in onze regio en daarom sprak het werk waar het Rijnstate Vriendenfonds zich dagelijks voor inzet ons aan. Onze bijdrage als bedrijfsvriend gaat naar de realisatie van het buiten speelterras voor de jonge patiënten van het Kindercentrum van Rijnstate. Ik kan me voorstellen dat kinderen in het ziekenhuis al genoeg zorgen hebben. Het is een fijne gedachte dat onze bijdrage meehelpt om deze zieke kinderen straks een veilige speelplek te kunnen bieden. Een plek waar ze even kunnen ontspannen en in de buitenlucht kunnen spelen en bewegen. Dat geeft meer dan een goed gevoel."

Bob Winters, Directeur en (mede-) eigenaar Kuiper Groep

Vermaat

Wij voelen ons enorm betrokken bij het welzijn van onze gasten; de patiënten en bezoekers van Rijnstate. Voor hen zetten we dan ook graag dat stapje meer. Bijvoorbeeld door een smakelijk Vriendenfondsmenu op onze kaart te zetten, waarvan een deel van de opbrengst door ons gedoneerd wordt aan het Vriendenfonds. Daarnaast starten we binnenkort met de verkoop van gezond ijs, waarvan een deel van de opbrengst naar het Vriendenfonds gaat. Zodat zij daarmee waardevolle voorzieningen voor de patiënten van Rijnstate mogelijk kunnen maken, die anders niet gerealiseerd kunnen worden."

Sander de Both, Vermaat horecamanager locatie Rijnstate Arnhem

Specialized Europe B.V.

"Van onze collega's wonen er veel in de regio Arnhem. We zijn dus bijna allemaal wel eens als bezoeker, voor eigen behandeling of voor opname van een kind of familielid in Rijnstate geweest. Dat ons bedrijf, als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds, ten gunste van iedere inwoner van onze regio een bijdrage gaat leveren aan bijzondere wensen van afdelingen en waardevolle voorzieningen voor de patiënten in Rijnstate maakt ons super trots."

Roy (Retail) en Yaël (HR) van Specialized

PD-Reklame

"Als full-service bedrijf weten we als geen ander hoe fijn het voor de klant is om volledig ontzorgt te worden. Voor de patiënten van Rijnstate, veelal inwoners uit onze regio, zal het niet veel anders zijn. Natuurlijk komen ze naar Rijnstate voor de beste zorg, maar als je hen daarnaast een zo aangenaam mogelijk verblijf kan bieden, heeft dat een grote meerwaarde. Dat het Rijnstate Vriendenfonds zich inzet om voorzieningen te kunnen realiseren, waardoor angst en stress verminderd kunnen worden en waarbij patiënten zich prettiger voelen, spreekt ons als bedrijf enorm aan. Wij dragen daarom graag bij aan hun missie door als bedrijf vriend te worden met een vaste jaarlijkse bijdrage."

René Teunissen, directeur

Sportbedrijf Arnhem

"Sportbedrijf Arnhem is, net zoals Rijnstate, betrokken bij de gezondheid van de inwoners in onze regio. Daarom verbinden wij ons graag aan het Rijnstate Vriendenfonds; een prachtig lokaal goed doel dat met onze financiële steun en die van andere bedrijfsvrienden en donateurs mooie waardevolle voorzieningen voor de patiënten van Rijnstate mogelijk maakt. Voorzieningen, zoals een speelterras voor de jonge patiënten, die anders niet gerealiseerd kunnen worden. We zijn blij dat wij met onze bijdrage een zetje in de rug kunnen geven om dit wel mogelijk te maken."

Esther Gerritsen, bestuurssecretaris

Gemril B.V.

"Wij ondernemen al vele jaren in Arnhem en voelen ons enorm betrokken bij de regio. We willen dan ook graag op maatschappelijk vlak bijdragen. Zoals mijn vader ons vroeger al leerde: Wie goed doet, goed ontmoet.
Zo hebben we ook een steentje bijgedragen aan de renovatie van de Eusebiuskerk. Wij vinden het belangrijk dat er goede zorg voor alle inwoners beschikbaar is in onze regio. We zijn blij dat we hier als bedrijfsvriend een structurele bijdrage aan kunnen leveren."

Galip Gemril, directeur Gemril B.V.

Berghege Heerkens bouwgroep

"Wij werken veel voor opdrachtgevers in de zorg en bouwen in die zin letterlijk mee aan de gezondheidszorg van de toekomst. Ambitieuze plannen vragen om creativiteit en vernieuwing. Dat zit in de haarvaten van Rijnstate en het Rijnstate Vriendenfonds voegt daar al tien jaar duidelijk iets aan toe. Alles op alles voor nóg betere zorg. Wij dragen daar met onze bedrijfsvriendschap graag ons steentje aan bij."

Tom Bongers, directeur Berghege

CCG- Cleanroom Combination Group

"Een verblijf in een ziekenhuis houdt meer in dan alleen de medische zorg. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt willen we een bijdrage leveren aan een aangenamer verblijf voor de patiënten. Daarom steunen wij als bedrijfsvriend het Rijnstate Vriendenfonds. Het is geweldig om te zien wat het Vriendenfonds allemaal realiseert voor de patiënten: Voorzieningen die een wezenlijk verschil maken in de algehele ziekenhuiservaring. Daar dragen wij graag aan bij."

Michiel van Kooten, Chief operational officer

K&R Services B.V.

"Er zijn zo ontzettend veel wensen voor aanvullende patiëntenvoorzieningen die gewoonweg niet betaald kunnen worden vanuit de reguliere ziekenhuis budgetten. Maar deze voorzieningen maken echt een verschil en bieden een waardevolle bijdrage om een verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken. Ik vind het mooi om te zien hoe het Vriendenfonds van Rijnstate zich hier zo voor inzet."

Bennie Heijmen, directeur

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV

"Onze bijdrage is voor de afdelingen en in het bijzonder voor de oncologische en geriatrische patiënten van Rijnstate van waarde. Juist in deze tijd is het goed om er voor elkaar te zijn; internationaal, landelijk, maar ook lokaal. Als we de handen ineen slaan, dan kunnen we meer mogelijk maken."

Tino van Lienden, Account Director Health & Care

Biljoen Groen & Liemers Hendriks

"Wij weten als geen ander hoe bepalend een sfeervolle, groene omgeving kan zijn voor de beleving van rust en een positieve mindset. Zo geldt dat ook voor de beleving van het verblijf door de patiënten en patiëntjes in Rijnstate. Hoe mooi is het dan dat wij met onze bijdrage als bedrijfsvriend via het Rijnstate Vriendenfonds waardevolle toevoegingen kunnen realiseren."

Jeroen Helming (l) en Fabian Hendriks (r), beiden eigenaar van Biljoen Groen & Liemers Hendriks.

Van Wijnen

"Van Wijnen bouwt aan een thuisgevoel voor iedereen. En dat is nu precies waarom we bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds zijn geworden. Het Vriendenfonds zet zich dagelijks in om een aangenamer verblijf voor de patiënten van Rijnstate te creëren."

Fabian Bovenlander, vestigingsdirecteur Van Wijnen Arnhem.

Unica

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering en daar sluit onze bedrijfsvriendschap bij het Rijnstate Vriendenfonds perfect bij aan. We willen bijdragen aan het comfort en de gezondheid van de patiënten van Rijnstate."

Arjan van Haperen, directeur Unica Building Projects Zuid.

Lopital

"Elk jaar weer zien wij wat voor een mooie projecten en patiëntenvoorzieningen gerealiseerd worden dankzij de inzet van het Vriendenfonds. Voorzieningen die zo ontzettend belangrijk zijn voor het welzijn van de patiënten! Wij zijn er ontzettend trots op dat we via onze bedrijfsvriendschap ons steentje kunnen bijdragen."

Cees van Dam, commercieel directeur en mede-eigenaar van Lopital.

Bunzl Retail & Industry

"We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Voor onze medemens."

Wilbert van Wachtendonk, Managing Director Bunzl Retail & Industry

Barth Slijkhuis BV

"Goed zorgen voor de medemens is mij met de paplepel ingegoten. Zo willen wij als bedrijfsvriend een mooie bijdrage leveren aan voorzieningen voor de patiënten van Rijnstate."

Hester Slijkhuis, directeur-eigenaar van Barth Slijkhuis.

Kaars Koffie

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voor ons hoog in het vaandel. Als wij als bedrijfsvriend van Rijnstate een positief verschil kunnen maken voor patiënten, dan werken wij daar dan ook heel graag aan mee!"

Nils Stijnen, accountmanager bij Kaars Koffie